ميم
0

0 تا 100 چای ماسالا را بدانیم

0 تا 100 چای ماسالا را بدانیم
بازدید 924

0 تا 100 چای ماسالا را بدانیم

میم 

چای ماسالا یکی از محبوب ترین دمنوش های بسیار خوش‌ بو، با طعم عالی ودارای مزه ای تند و یک دمنوش با طبع گرم است. چای ماسالا محصول کشور هندوستان است و از ترکیبات مختلفی تهیه می شود  . ترکیبات موجود در چای ماسالا حاوی  پودر زنجبیل،  پودر هل، پودر دارچین، میخک و فلفل سیاه هستند. . این چای خواص زیادی دارد و . طرز تهیه آن نیز بسیار ساده است و  می توانید آن را در منزل درست کنید.

چای ماسالا چیست؟

این چای بومی  کشور هندوستان  و تایلند است و بیشینه ای  قدیمی دارد. چای ماسالا  کاملاً گیاهی است و  دارای خاصیت گرمی است و پادشاهان هندی از آن برای پذیرایی از مهمانان در مهمانی ها و مجالس خود استفاده می کردند. این دمنوش بسیار مغذی است و از ترکیبات تغذیه ای مختلفی تشکیل شده است. به همین دلیل می تواند خواص دارویی و درمانی زیادی داشته باشد و به عنوان یک طب سنتی مورد استفاده قرار گیرد. بازار چای ماسالا نه تنها در کشور خود، بلکه در بسیاری از کشورهای اروپایی و آسیایی بسیار خوب است. زیرا آن را یک دمنوش گیاهی ترکیبی می دانند.

ترکیبات مهم چای ماسالا چیست؟

این چای هندی حاوی بسیاری از مواد گیاهی و طبیعی مانند پودر دارچین، پودر زنجبیل، ، فلفل سیاه، جوز هندی، رازیانه، بادیان، هل و میخک و غیره است. وجود همه این ترکیبات این چای را بسیار معطر و خوش طعم می کند. و همچنین دارای خواص دارویی بسیاری می باشد. ادویه گرم دارچین یکی از مواد ضروری این چای است که تاثیر زیادی در طعم آن دارد. البته ما ایرانی ها هم در بسیاری از دمنوش ها و غذاهای خود از این ادویه استفاده می کنیم.  
ترکیبات مهم چای ماسالا چیست؟

ترکیبات مهم چای ماسالا چیست؟

 دارچین از ترکیبات ماسالا

این ادویه گرم و کمی شیرین است. این ادویه کالری زیادی ندارد و افرادی که قصد کاهش وزن دارند می توانند با خیال راحت از آن در تهیه چای خود استفاده کنند.

 زنجبیل دیگر ترکیب چای ماسالا

پودر زنجبیل نیز یکی از ادویه های موجود در این چای است که می تواند دمای بدن را افزایش داده و به عنوان یک محرک عمل کند. این پودر عملکرد معده را بهبود می بخشد و باعث کاهش وزن افراد می شود. این ادویه خواص زیادی برای درمان بیماری های مختلف دارد.

هل :

یکی دیگر از مواد اصلی این چای هندی است. دانه هل در رنگ های سفید، سبز و مشکی در بازار موجود است. اما در تهیه این چای از هل سبز استفاده می شود. این دانه می تواند نقش عطر و طعم را در این چای ایفا کند. این دانه معطر فواید زیادی برای بدن از جمله سم زدایی بدن، بهبود هضم و … نیز دارد.

جوز هندی:

به مقدار کمی نیز در این چای هندی وجود دارد، با این حال عطر مطبوعی به این چای می دهد و سیستم ایمنی بدن را تقویت می کند. فلفل سیاه موجود در این چای همراه با زنجبیل می تواند تندی این چای را افزایش داده و باعث افزایش دمای بدن و همچنین از بین رفتن انگل ها و قارچ های وارد شده به بدن شود.  
جوز هندی 

جوز هندی

میخک:

پودر برگ‌های میخک دارویی می‌تواندچای ماسالا  را معطر کند و همراه با دارچین به عنوان یک مسکن برای انواع دردها عمل کند. لازم به ذکر است که میخک معمولا یک داروی گیاهی محسوب می شود و برای درمان بیماری های مختلف فقط در داروخانه ها به فروش می رسد.

طرز تهیه چای ماسالا چگونه است؟

طرز تهیه این چای هندی بسیار ساده است و ممکن است برای افراد کمی زمان ببرد. در تهیه این چای از تمامی ادویه های ذکر شده استفاده می شود. اما آنها معانی مختلفی دارند. لازم به ذکر است که میزان دارچین، زنجبیل، هل و میخک در این دمنوش بیشتر از سایر مواد است. به همین دلیل باید نسبت بین آنها و سایر مواد را رعایت کرد تا این چای خواص مفید خود را به بدن منتقل کند. برای درست نمودن چای ماسالا، مردم می توانند پودر آن را خریداری کنند که با برندهای خاص در بازار موجود است. در عین حال، بسیاری از مردم سعی می کنند این چای را تازه مصرف کنند.  
طرز تهیه چای ماسالا چگونه است؟

طرز تهیه چای ماسالا چگونه است؟

به همین دلیل سعی می کنند تمام ادویه های موجود در آن را در زمان مصرف در منزل تهیه کنند. پس از تهیه پودر ماسالا چای، افراد باید مقداری شیر یا آب به آن اضافه کنند و اجازه دهند ادویه ها به مدت پنج تا هفت دقیقه با حرارت ملایم در آن بپزند. لازم به ذکر است که اگر افراد مختلف از پودر آماده شده برای تهیه این چای استفاده می کنند باید ابتدا شیر را گرم کرده و سپس یک قاشق از پودر آماده شده را داخل شیر بریزند تا هر فنجان از این چای هندی تهیه شود. اما اگر قصد دارند مواد این دمنوش را در خانه تهیه کنند، ابتدا چای سیاه را با کمی شیر گرم کرده و سپس مواد دیگر را اضافه کنند.

نحوه استفاده از چای ماسالا

روش مصرف این چای برای افراد مختلف می تواند متفاوت باشد. پس از دم کردن چای ماسالا، افراد برای نوشیدن آن باید به ذائقه خود توجه کنند. برخی از افراد ترجیح می دهند از آن به شکل خالص بدون شیرین کننده های اضافه استفاده کنند. زیرا زمانی که این چای به صورت خالص تهیه می شود به دلیل مواد و ادویه های مخصوص موجود در آن مانند دارچین طعم شیرین لطیفی دارد. اما برخی افراد دوست دارند آن را کاملا شیرین بخورند. به همین دلیل می توانم مقداری شیرین کننده طبیعی مانند عسل به آن اضافه کنم.

خواص چای ماسالا چیست؟

این دمنوش هندی مانند هر دمنوش گیاهی دیگری از ترکیبات گیاهی مختلف تهیه می شود و به همین دلیل خواص و فواید بسیاری برای سلامت بدن و بهبود یا کنترل بیماری های مختلف دارد.

 تقویت سیستم ایمنی:

میخک و دارچین نیز از ترکیبات این چای هستند که می توانند سیستم ایمنی بدن را تقویت کرده و از ابتلای بدن به بیماری های مختلف جلوگیری کنند.

بهبود عملکرد دستگاه گوارش:

میخک، هل و زنجبیل موجود در این چای نیز می تواند بر عملکرد دستگاه گوارش و معده تأثیر بگذارد. زیرا این ترکیبات به هضم غذا کمک کرده و اثر ضد قارچی خوبی دارند و همچنین بوی بد دهان را از بین می برند. به همین دلیل بهترین زمان برای نوشیدن این چای صبح است.

 بهبود عملکرد قلب:

هل و میخک موجود در این چای همچنین می توانند به طور موثر سطح کلسترول خون را کاهش دهند. تاثیر بر فشار خون و ضربان قلب از دیگر اثرات مثبت ترکیبات موجود در این چای است.

 کمک به فشار خون بالا:

چای ماسالا همچنین با فشار خون بالا مبارزه می کند و به بهبود گردش خون در بدن کمک می کند. این چای سیاه می تواند دردهای مختلف در نقاط مختلف بدن را تسکین دهد و اسپاسم عضلانی را برطرف کند. چای ماسالا برای سرماخوردگی چای ماسالا یک چای هندی است که از ترکیب چند ادویه تهیه می شود. این چای بسیار نشاط آور است. نوشیدن یک فنجان از این چای می تواند روز شما را روشن کند.

 برای بهبود سرماخوردگی و آنفولانزا

چای ماسالا برای درمان بیماری هایی مانند سرماخوردگی و آنفولانزا بسیار مفید است. و همچنین بیماری هایی که پس از تغییر فصل اتفاق می افتد. در ادامه به چگونگی مفید بودن ترکیبات چای ماسالا برای درمان سرماخوردگی خواهیم پرداخت. چای سیاه، میخک، زنجبیل، دارچین، زردچوبه و غیره. از جمله ترکیبات چای ماسالا است که هر کدام در درمان سرماخوردگی مفید بوده و حتی تجویز می شود. زنجبیل دارای خواص ضد باکتریایی و ضد التهابی است که سرفه و سرماخوردگی را کاهش می دهد. از دیگر ترکیبات چای ماسالا میخک است. میخک دارای خواص آنتی اکسیدانی، ضد ویروسی و ضد التهابی است که از نفوذ ویروس ها و باکتری ها به بدن جلوگیری می کند. دارچین نیز یکی از مواد تشکیل دهنده ماسالا است که سرشار از آنتی اکسیدان است. خواص دارچین از انواع عفونت ها و آلرژی ها جلوگیری می کند. اگر می خواهید در مورد چای ماسالا و مواد تشکیل دهنده آن برای سرماخوردگی بیشتر بدانید. چه ارتباطی بین چای ماسالا و سرماخوردگی وجود دارد؟ بخوانید توجه داشته باشید که می توانید چای ماسالا را هم با آب و هم با شیر تهیه کنید. چای ماسالا با شیر برای سرماخوردگی بهتر است و سرماخوردگی را سریعتر درمان می کند. اگر معده شما در هضم لاکتوز مشکل دارد، بهتر است چای ماسالا را با آب دم کنید.

سایر فواید چای ماسالا:

لازم به ذکر است که ترکیبات موجود در این چای می تواند حساسیت بدن به انسولین را افزایش داده و به افراد دیابتی در تنظیم سطح قند خون کمک کند. این چای می تواند در درمان کبد چرب نیز موثر باشد. زیرا ترکیبات آن می تواند از تجمع چربی در سلول های کبدی جلوگیری کند. لازم به ذکر است که خانم ها در دوران قاعدگی و بارداری نیز می توانند از مقدار مشخصی چای ماسالا برای کاهش درد استفاده کنند. در این میان یکی از اثرات بسیار مهم نوشیدن این چای کاهش وزن است. زیرا افراد می توانند با استفاده از آن و کالری کمی که به بدن می دهد به افزایش متابولیسم خود کمک کنند. با تمام این فواید می توان به این نکته اشاره کرد که این چای می تواند در بسیاری از افراد باعث ایجاد حساسیت شود. بنابراین افراد باید قبل از مصرف با پزشک خود مشورت کنند. یک لیوان چای ماسالا چای ماسالا برای کاهش وزن به طور کلی غذاهایی که حاوی پروتئین، کربوهیدرات و فیبر هستند می توانند تاثیر خوبی در کاهش وزن داشته باشند. این چای هندی نیز سرشار از پروتئین است. به همین دلیل می تواند به افراد احساس سیری بدهد به طوری که اغلب پرخوری را متوقف کنند. به همین دلیل افرادی که قصد کاهش وزن دارند می توانند از مواد موجود در این چای مانند میخک و هل به خوبی استفاده کنند. کالری کم این چای باعث می شود بدن متابولیسم خود را تسریع کند و از ذخایر چربی خود برای تامین انرژی روز استفاده کند تا افراد بتوانند به فعالیت های روزانه خود بپردازند.

بهترین زمان نوشیدن چای ماسالا

یکی از بهترین زمان ها برای مصرف چای ماسالا بعد از غذا است زیرا  پودر میخک موجود در چای ماسالا هضم غذا را سرعت می بخشد. هم، استفاده از چای ماسالا برای ورزشکاران یا کسانی که فعالیت بدنی سنگینی دارند بسیار مفید است و استفاده از آن بعد از فعالیت بدنی سنگین باعث رفع خستگی می شود. بهترین زمان دیگر برای مصرف چای ماسالا در دوران قاعدگی است. نوشیدن این چای درد قاعدگی را کاهش می دهد و اعصاب را آرام می کند.

نظرات کاربران

  •  چنانچه دیدگاهی توهین آمیز باشد و متوجه نویسندگان و سایر کاربران باشد تایید نخواهد شد.
  •  چنانچه دیدگاه شما جنبه ی تبلیغاتی داشته باشد تایید نخواهد شد.
  •  چنانچه از لینک سایر وبسایت ها و یا وبسایت خود در دیدگاه استفاده کرده باشید تایید نخواهد شد.
  •  چنانچه در دیدگاه خود از شماره تماس، ایمیل و آیدی تلگرام استفاده کرده باشید تایید نخواهد شد.
  • چنانچه دیدگاهی بی ارتباط با موضوع آموزش مطرح شود تایید نخواهد شد.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *